eur:
394.63
usd:
365.87
bux:
71738.76
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Katonai konvoj várakozik a Nagykanizsa-Gyékényes közötti úton, Nagykanizsa határában 2015. szeptember 19-én.
Nyitókép: Varga György

Nagy lesz ma a katonai jövés-menés az egész országban

Átcsoportosít a honvédség.

Átcsoportosítás miatt katonai menetoszlopokra lehet számítani vasárnap 8 és 21 óra között az ország főútvonalain - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Arra kérk a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Felhívták a figyelmet arra, hogy

a zárt menetoszlopok járművei közé nem hajthat be civil gépkocsi,

ezért azok haladását kísérőjárművek biztosítják.

Egyúttal arra kérik a járművezetőket, hogy a menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és a látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×