eur:
394.68
usd:
365.89
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Egy BTR 80/a páncélos csapatszállító hajt rá egy 60 tonnás kompra a Szentesi fokos 2016 elnevezésű, átkelési gyakorlaton a Tisza szentesi szakaszán 2016. április 27-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Rosta Tibor

Katonák kelnek át a Dunán

Erről a Magyar Honvédség adott tájékoztatást.

A Magyar Honvédség katonái csütörtökön és pénteken 5.00 és 21.00 óra között, átkelési gyakorlatot hajtanak végre a Duna Fajsz–Dombori és Meszes–Gerjen kompátkelő között – írja közleményében a Magyar Honvédség.

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy az adott időszakokban folyamzár lesz érvényben. Az említett területek 500 méteres körzetében megnövekedett katonai gépjárművekre kell számítani.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×