eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Kisiklott egy tehervonat több kocsija Magyarországon, leállt a forgalom

A baleset Hajdúhadház és Újfehértó között történt vasárnap délelőtt. A műszaki mentés miatt ezen a szakaszon szünetel a vonatforgalom - közölte a Mávinform.

Az MTI helyszíni információi szerint egy Záhony felől Debrecen irányába tartó, vasércet szállító szerelvény kilenc kocsija siklott ki. A balesetben az első információk szerint senki sem sérült meg.

A tájékoztatás szerint a közlekedés átszervezését megkezdték, pótlóbuszokat állítanak forgalomba.

A személyvonatok helyett Hajdúhadház és Újfehértó, az InterCity-k helyett Debrecen és Nyíregyháza között kell pótlóbuszra átszállni, a záhonyi fővonalon egy-két órás késésekre kell számítani.

A Volánbusz járatain a Debrecen-Hajdúhadház-Téglás szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek. A Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe. A szerelvényfordulók miatt a záhonyi fővonalon vonatkimaradásokra is számítani kell, az InterCity vonatok helyett esetenként más szerelvények közlekednek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×