eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese beszédet mond a párt kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Fővárosi Művelődési Házban 2022. április 1-jén.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Mi Hazánk is versenyre kell a főpolgármesteri székért

Továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is – közölte a párt elnökhelyettese.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese az ATV stúdiójában jelentette be, hogy pártja mindenképpen szeretne főpolgármester-jelöltet állítani, továbbá minden kerületben indítanának polgármesterjelöltet is Budapesten. Az ezzel kapcsolatos szervezeti felkészülés pedig már el is indult, a párt az önkormányzati választásra is nagyon tudatosan készül – szögezte le.

„Az is egy minimum elvárás a magunk részéről, hogy minden megyei jogú városban elinduljunk, polgármesterjelöltünk is legyen illetve az összes vármegyében is állítsunk listát" – fogalmazott Dúró Dóra, arra is kitérve, hogy a főpolgármester-jelölt személyét néhány héten belül nyilvánosságra hozzák, addig azonban semmilyen információt nem osztanak meg az illetőről.

Dúró Dóra arról is beszélt a műsorban, hogy a Fidesz népszerűségének állandósága az ellenzék kritikája is; viszont az, hogy a Mi Hazánk Mozgalom erősödni tudott, és jelenleg nagyságrendileg közel kétszer akkora a támogatottsága, mint egy évvel ezelőtt, az mindenképpen elismerés – mondta.

„Ennek ellenére sokan nem is tudják, hogy létezik a párt, ami azt is mutatja, hogy nagyon lassan változnak meg a dolgok a politikában, másrészt hogy még mindig van növekedő potenciál a pártban" – fogalmazott az elnökhelyettes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×