eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Elektromos autót töltenek a GreenTech 2021 Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás, Konferencia második napján Zalaegerszegen, a ZalaZone Járműipari Tesztpályán 2021. szeptember 25-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Smucigság, avagy a 2. emeletről töltenek egy luxusautót Budán - fotók

Egy budai lakásból töltenek egy elektromos Porschét az I. kerületben.

A vezess.hu vette észre, hogy Budapest I. kerületében, a Mészáros utca és a Zsolt utca találkozásánál, egy második emeleti lakás erkélyéről lelógatott egy hosszabbítón keresztül töltenek egy igazi luxusautót.

A szaklap szerint, amely fotókat is közölt, egy ilyen plug-in hibrid összkerékhajtású változat ára újonnan több mint 40 millió forint.

Jogszabály is tiltja ráadásul az alternatív hajtású autók ilyen jellegű töltését, mint arra egy közelmúltbeli eset nyomán fény derült. Pár héttel ezelőtt az Infostarton is beszámoltunk arról, hogy egy lakótelepi lakásból töltöttek egy elektromos autót, ráadásul azt akkor esőben tették.

Mindenesetre a szabály úgy szól, hogy „elektromos berendezéseket közterületen csak az illetékes szakhatóság engedélyével lehet használni”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×