eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Scales of justice and Gavel on wooden table and Lawyer or Judge working with agreement in Courtroom, Justice and Law concept.
Nyitókép: Pattanaphong Khuankaew/Getty Images

Fejbe lőtte magát egy kisfiú Pesten

Az elvált szülők gyermeke épp apjánál volt, amikor a baj történt. Maga szólt az apjának.

A Metropol információi szerint fejbe lőtte magát apja fegyverével XVII. kerületi Rózsahegy utcai házuk udvarán egy 10 év körüli kisfiú. Az eset szombaton történt, a kisfiú kórházban van a történtek óta.

Az elvált szülők gyermeke épp az apjával való kapcsolattartás idején került bajba.

A fiú apja annyit mondott a lapnak, hogy "baleset történt".

Annyit még tudni az esetről, hogy a lövés után még rosszullétre panaszkodott a gyermek a házban lévő apjának, és hányt is, és csak akkor vitték be a mentők, amikor anyjához hazakerült.

A fegyver légpuska volt, a kisfiú sérülése súlyos, a 48 éves férfival szemben kiskirú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítotti eljárás indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×