eur:
395.08
usd:
367.91
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Infostart.hu

Magára hívta a mentőket egy mocsárban süllyedő férfi - videó a helikopteres mentésről

Még időben tette. A helyszín a somogyi Karád tava.

Helikopteres mentéssel menekült ki a halál torkából egy 25 év körüli férfi a Karád melletti tó mocsarából, ahová véletlenül csúszott. A férfi a jéghideg iszapba ragadt és nem bírt továbbmenni, azonban még éppen elérte farzsebében telefonját, így tudott segítséget hívni. A mentők beszámolója szerint a beteg nem tudta pontosan meghatározni a helyzetét, így a tűzoltók, a rendőrség, a polgárőrség és mezőőrök segítségével igyekeztek megtalálni a rémült férfit. A helikopterből vették észre a bajba jutottat.

Egyedül nem is tudott már semmit se tenni, csak a mentőorvos segítségével tudott felmászni a gépbe. A parton megkezdték az ellátását, és végül súlyos fagyási sérülésekkel, de stabil állapotban vitték kórházba.

Mutatjuk a videót!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Felpörgött a nyaralási szezon, ez jól látszik az utasbiztosításokon is - közölte saját adatai alapján a Netrisk. Júniusban az utasbiztosítások átlagdíja 11 800 forint volt. A legtöbben olaszországi és horvátországi utazásra kötöttek biztosítást, de az idén látszik a foci-Eb hatása is. 2024-ben a tavalyihoz képest előretörtek a repülős utak, itt pedig az akár 10-20 órás járatkésések miatt még nagyobb szerepet kapnak a jól megválasztott utasbiztosítások. A kártérítéshez azonban fontos, hogy a biztosítás az indulástól egészen a hazaérkezésig tartson, és az sem mindegy, hány órás késés esetén térít az adott társaság, ezért érdemes összehasonlítani az elérhető ajánlatokat - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×