eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay

Hármasával-négyesével törtek az autók az M5-ösön, teljes útzár van érvényben

Az első balesetet több másik is követte a dugóban a ködös időben.

A rendőrség beszámolója szerint négy autó ütközött össze reggel fél nyolc magasságában az M5-ös autópálya 148-as kilométerszelvényében, Balástya közelében. Két személy megsérült.

A feltorlódott kocsisor és a rossz látási viszonyok miatt az érintett szakaszon több baleset is történt, az utat ezért az érintett szakaszon teljesen lezárták.

A katasztrófavédelem információi szerint az első, négyes baleset a 147-es kilométernél történt. Ezt egy második követte, amelyben három autó - köztük egy teherautó - tört össze a 148-as kilométerszelvényben. Majd pedig újabb baleset történt, az útszakaszt ezután zárták le a kisteleki felhajtónál.

A köd okozta rossz látási viszonyok és a feltorlódott kocsisor miatt autók ütköztek a 146-os, 145-ös, 142-es és a 141-es kilométernél is. A 139-esnél, Csengele közelében kilenc autó ütközött össze. A balesetekben többen megsérültek.

A rendőrök a forgalmat a M5-ös autópálya 139-es kilométerszelvényénél, a kisteleki csatlakozásnál az 5-ös főútra terelik. A forgalom a sztrádára az M43-as autópáya csomópontjánál térhet vissza.

Az Útinform szerint jelentős, több kilométeres a torlódás.

Frissítés, 13.00: az útzár még mindig tart, és a torlódás is jelentős még.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×