eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedd reggel 5 óra 30 perc körül a 6209-es számú út 8-as kilométerszelvényében, Szabadegyháza térségében.

A Police.hu beszámolója szerint egy 72 éves adonyi nő Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Szabadegyháza közelében, amikor haladása során az úttestről letérve jelzőtáblának ütközött. A baleset során a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa pedig megsérült.

A Delta Hírek infromáció szerint az áldozat ő Pusztaszabolcs irányából haladt kocsijával, amikor egy balra ívelő kanyarban jobbra letért az úttestről, az út melletti szántásban hajtott, majd egy nyitott sorompónak rohant, ami teljesen átszúrta a kocsit. Az autó végül tehetetlenül gurulva a szemközti árokba csapódott. Úgy értesültek, az autóban egy házaspár utazott, a nő életének megmentésére esély sem volt, azonnal szörnyethalt.

A kocsi utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×