eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Budapest, 2022. január 29. A MÁV-Start Zrt. Stadler KISS (Komfortabler Innovativer Spurtstarker S-Bahn-Zug), a svájci Stadler Rail által gyártott, egyik emeletes, elektromos meghajtású korszerű motorvonata érkezik az Istvántelek megállóhelyre (1991-ig Landler Jenő Járműjavító), ami egy fővárosi vasútállomás, melyet a MÁV üzemeltet. A megállóhelyet 1901. szeptemberében létesítették, az akkor épülő Istvántelki Főműhely dolgozóinak kiszolgálására Palota-Újfalu néven. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Késnek a vonatok a záhonyi és a békéscsabai vonalon

Délutánig lehet számítani késésekre.

A szajoli állomáson megrongálódott felsővezeték miatt nem tudják tartani a menetrendet - közölte Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese.

Szolnok és Törökszentmiklós, valamint Szolnok és Tiszatenyő között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A menetrendszerinti járatok módosított útvonalon közlekednek, Szajolon a vasútállomást is érintik.

A tájékoztatás szerint Szolnok és Törökszentmiklós között a Volánbusz menetrendszerinti járatain elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. Reggel 8 órától a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Szolnok-Lőkösháza vonalon közlekedő vonatok felármentesen vehetők igénybe - írták.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×