eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Gazdaságtudományi Karának új, 200 fő befogadóképességű, digitalizált vizsgaközpontja az avatás napján, 2021. november 3-án.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Mohai Balázs

Újabb szolgáltatás válhat fizetőssé a YouTube-on

Már csak YouTube Premium előfizetéssel tudnak magas felbontású, 4K-tartalmakat fogyasztani – jelezték egyes Reddit felhasználók.

Egy szűk felhasználói kör számára időközönként az éppen lejátszott videó felbontásának kiválasztásakor a 4K (2160p) videófelbontás prémiumfunkcióként jelenik meg. A Google és a YouTube egyelőre semmit sem nyilatkozott az ügyben – írja az Index.hu.

További kérdéseket vet fel, hogy a limitáció a YouTube böngészős és okostévés változatát is érinti-e, ugyanis akik eddig jelezték az újítást, egyelőre mindannyian a telefonos applikációban észlelték.

A YouTube Premium Magyarországon 2019-ben vált elérhetővé olyan pluszfunkciókkal, mint a teljesen reklámmentes videónézés és a videók háttérben futtatása.

Egyes techóriások gyakran választanak ehhez hasonló stratégiákat: egy változtatást csak szűk felhasználói körben vezetnek be, hogy élesben is megnézzék, milyen reakciót vált ki. Ha túl nagy a felháborodás, visszavonják a fejlesztést, ha viszont kis réteg számára jelent problémát és üzletileg megtérül, akkor véglegesen bevezetik minden felhasználónak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×