eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Donáth Anna
Nyitókép: Forrás: Facebook

„Aki csapatban játszik, utólag ne mutogasson” – a Gyurcsány-interjú margójára

Április 3-án az ellenzéki összefogásra bő egymillióval kevesebben szavaztak, mint a kormánypártokra. Az ellenzéki összefogás minden pártja részt vett a választási kampányban, ezért mindannyian felelősek vagyunk az eredményekért – írja Donáth Anna Facebook-posztjában.

„Ahogy a siker közös lett volna, úgy a kudarcban is osztozunk. Ha valaki úgy dönt, csapatban játszik, ne mutogasson utólag a másikra” – teszi hozzá a Momentum korábbi elnöke, aki szerint egy ország irányítása mindig csapatjáték.

„Aki valaha kormányzást tervez, annak tudnia kell csapatban játszani, és vállalni annak közös felelősségét. A felelősség hárítását meg kell hagynunk a kormánypártoknak” – fogalmazott a továbbiakban Donáth Anna.

Szerinte aki tagadja az igazságot, az sosem lesz képes a mostaninál jobban működő országot építeni. „Hiszen pont azért tartunk itt, mert az elmúlt évtizedekben annyi minden hazugságra épült körülöttünk” – olvasható a bejegyzésben.

Donáth Anna azt követően posztolt, hogy Gyurcsány Ferenc interjút adott a Partizánnak. Ebben a DK-elnök mások mellett azt mondta, nem bánta, hogy nem állt ki Márki-Zay Péter mögé a választás éjszakáján, illetve hogy nem ők, hanem a „kolléga úr” veszített.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×