eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
CAF villamos az 1-es villamosvonal Etele térig meghosszabbított pályaszakaszán, az Etele úton 2019. július 9-én. Befejeződött a villamosvonal meghosszabbítása, az új, 1,7 kilométeres szakaszt kedden adta át Tarlós István főpolgármester. A villamos a teljes vonalán, a kelenföldi vasútállomás és a Bécsi út között közlekedik.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Megszűnik egy buszjárat Budapesten

Egy villamos veszi át a szerepét.

Megszűnik a 103-as busz és változik a 213-as közlekedése szombattól, társadalmi egyeztetés nyomán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Az 1-es villamos veszi át a jelenleg azzal párhuzamosan közlekedő 103-as autóbusz szerepét az Etele úton, ezért a 103-as busz ezentúl nem közlekedik.

A kerületi lakók kérésének megfelelően a 213-as autóbusz az Albertfalva utca és a Bikás park megállók között a Fehérvári út-Etele út útvonalon közlekedik, és megáll az éjszakai buszok megállóiban - közölte a BKK.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×