eur:
394.84
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
road workers repairing the road with shovels, dub asphalt with shovels at the back, the cones in the foreground
Nyitókép: nastenkapeka/Getty Images

Figyelem, elhalasztották a hétvégi rakpartzárat!

A tervezettől eltérően nem zárják le péntektől a budai alsó rakpart északi szakaszát - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben csütörtök délután.

A Slachta Margit rakpartnak, azaz a budai alsó rakpart északi szakaszának augusztus 5-től 9-ig tervezett lezáráshoz kapcsolódó munkálatokra később kerül sor - közölte a BKK.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×