eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Pumping gas at gas pump. Closeup of man pumping gasoline fuel in car at gas station. Mans hand refueling car at gas station
Nyitókép: stefanamer/Getty Images

Jelentős változás a benzinkutakon

Csökken a benzin és a gázolaj piaci ára szerdától.

A benzin beszerzési ára bruttó 21 forinttal csökken, így 696,9 forintba kerül, míg a gázolaj bruttó 28 forinttal lesz olcsóbb, így egy liter átlagosan 746,9 forintba kerül – írja a holtankoljak.hu. A portál szerint július 1-je óta a gázolaj piaci ára már bruttó 80 forintot csökkent.

A piaci árú gázolaj árát és a prémium üzemanyagok árát érinti a mostani csökkenés, de a hagyományos üzemanyagok esetében továbbra is 480 forintos áron lehet tankolni, a meghosszabbított árstopnak köszönhetően október elsejéig biztosan.

A Napi.hu közben arról ír, hogy már négy napja esnek az olajárak a nemzetközi piacokon

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Hajszálon múlhat az amerikai elnökválasztás eredménye, és ez a tőzsdéknek nagyon rossz hír

Már a 2020-as amerikai elnökválasztás is megmutatta, hogy viszonylag nagy országos szavazatkülönbség esetén is tud nagyon szoros eredmény kialakulni az elektori rendszerben döntő egyes csatatérállamokban. Ha most az 51 amerikai állam egyedi elnökválasztási esélyeit megvizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy olyan extrémen szoros versenyfutás is jöhet, ahol Pennsylvania állam egymaga dönti el a végeredményt. Egy kiélezett helyzetben pedig nagy kérdés lehet, hogy lesz-e kvázi azonnali végeredmény, vagy hetekig-hónapokig tartó bizonytalanság veszi kezdetét. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 10:00
×
×
×
×