eur:
392.72
usd:
362.64
bux:
72132.83
2024. július 8. hétfő Ellák
Nyitókép: Pixabay

Kiderült: suppal is el lehet tévedni – de érkezett a segítség

Az Ipolyon esett meg ez egy családdal.

A balassagyarmati rendőrök, a katasztrófavédelem munkatársai és a különleges mentőegyesület tagjai együtt keresték a Hont közelében segítségre szoruló családot – írja honlapján a rendőrség.

A rendőrségre vasárnap 20 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy 52 éves nő, élettársával és két gyermekével az Ipoly folyón haladt suppal, azonban eltévedtek.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság balassagyarmati és rétsági hivatásos tűzoltó egységei, a Karancs Speciális Mentőszolgálat, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai, valamint a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a hölgy és családja keresésére indultak. A bejelentővel a kapcsolatot sikerült újra telefonon felvenni, de helyzetükre vonatkozóan csak annyit tudott elmondani, hogy Hont közelében lehetnek, de nem tudja pontosan a helyet meghatározni. A járőrök, valamint a katasztrófavédelem munkatársai a jelzett helyszín környékén az Ipoly folyót átnézték, fény, és hangjelzéseket adtak a keresettek megtalálása érdekében.

A bejelentést követő két órán belül a katasztrófavédelem munkatársai és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei

Hont közelében egy mezőn megtalálták az eltévedt hölgyet és családját.

Az 56 éves férfi és a bejelentő, valamint 13 és 14 éves gyermekei nem sérültek meg, így a rendőrkapitányság beosztottjai a segítségre szoruló családot Hontra, a saját gépkocsijuk parkolási helyére szállították, ahonnan budaörsi otthonukba utaztak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Politikai és piaci turbulenciák – kiszámíthatatlan hét vár ránk

Politikai és piaci turbulenciák – kiszámíthatatlan hét vár ránk

A héten számos igazlmas, nemzetközi adat érkezik. Kínában a gazdaság lassulása miatt erősödnek a deflációs félelmek, így a szerdai kínai inflációs adatot sok befektető fogja figyelni. Csütörtökön és pénteken amerikai infláció és termelői infláció jön, amit minden befektető árgus szemekkel fog figyelni. Az amerikai gazdaság már lassul, így akár egy jobb inflációs adat zöld utat adhat a szeptemberi kamatcsökkentésnek. Pénteken a Michigan-index jön, amelynek az inflációs várakozásokról szóló komponensét a Fed is figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×