eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
view of the sunset at lake Balaton in Hungary
Nyitókép: LIstvan/Getty Images

Akár ötezer forint is lehet egy balatoni strandbelépő

Az északi parton találkozhatunk azért 300 forintos árral is.

Ez az idő már alkalmas a strandolásra, a Pénzcentrum.hu ezért összeszedte, hol mire számítsunk, ha be akarunk jutni egy-egy balatoni strandra. A 25 százalékos várható drágulást indokolja, hogy a Covid miatt két éven át nem volt emelés.

Mindjárt egy jó hír az összeállítás elején: tavaly nyárhoz képest nem nőtt a fizetős strandok száma, Örvényes továbbra is tartja magát az északi parton egyetlen szabadstrandként.

Siófokon május 15-én nyit a három fizetős strand a veszélyhelyzet miatt a régi árakon, júliustól lehet érvényes új díjszabás. A Rózsakertben és az Aranyparton wifi is várja a látogatókat.

Balatonfüreden nem tudni, június 30. után hogy alakulnak az árak, de számos fejlesztés volt az Esterházy és a Kisfaludy Strandon.

Az összeállításban szerepelnek még a viszonyok az alábbi településekkel kapcsolatban:

  • Akali, Györök, Alsóörs, Földvár, Révfülöp, Világos, Almádi, Berény, Szigliget.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×