eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Facebook

Trabant zöld rendszámmal – mutatjuk

Érdekes autót fényképeztek le egy elektromos töltőnél.

Jelenleg ez az egyetlen elektromos motorral szerelt, zöld rendszámmal ellátott Trabant az országban, amelynek a csomagterében 33 darab, lítium-mangán akkumulátor van, és még 7 darab az autó orrában – írja a vezess.hu. A tulajdonos olyan speciális töltőegységet épített a piros Trabantba, amelynek segítségével 40 másodperc alatt 1 kilométernyi hatótávot tud tölteni az akkumulátorokba.

Az autó 60 km/órás sebességgel 100 kilométert tud megtenni. Végsebessége 90 km/óra, és ha ezt tartjuk, akkor 60 kilométerre elég a töltés – állítja az autó tulajdonosa és építője, Gergely Sándor.

Az akkumulátorok egy elektromos targoncamotort látnak el energiával, amelynek maximális teljesítménye 36 kW, amely 48 lóerőnek felel meg.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×