eur:
394.88
usd:
366.19
bux:
71530.67
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: BRFK Információs Portál/Facebook

Pingvint fogtak a rendőrök a Dózsa György úton – képek

A zuglói rendőröket ritkán látott szabálytalan közlekedő fogadta a Dózsa György úton, ahol a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin.

A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat és egy takaróba csavarták.

Az egyenruhások azonnal értesíttették a fővárosi állatkertet, majd a nem mindennapi „elfogásról” egy csoportképet is készítettek, hiszen ilyen szökevénnyel ők sem mindennap találkoznak – olvasható a BRFK Információs Portál közösségi oldalán.

Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozóinak.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×