eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Először mesélt borzalmairól a bosszúból megvakított édesanya

A nő még öt hónapig lábadozhat egy védett házban, és ha addig nem sikerül akadálymentesített lakást szereznie, vissza kell térnie Kemecsére, ahol volt párja brutálisan megcsonkította.

A Blikk felidézi, hogy Gy. Attila feltehetően drog hatása alatt, puszta kézzel szakította ki Lakatos Gabriella szemeit, majd megszúrta és egy árokban hagyta a 22 éves lányt Kemecsén. A Gengszter becenevű férfi állítólag azért állt ilyen kegyetlen módon bosszút, mert a nő már nem akart tovább vele élni.

A nő egy hónappal a megvakítása után most először szólalt meg. Lakatos Gabriella annyira rettegett a volt élettársától, hogy óvodába se merte elvinni a kislányát, édesanyja a telefonszámát is megváltoztatta, mert a férfi rajta keresztül zaklatta őt. De hogy ilyen szörnyűséget művel vele a volt párja, arra ő sem mert gondolni – írja az atv.hu.

„Február 5-e, szombat este nyolc óra lehetett, amikor a volt élettársam rám támadt. Majd arra eszméltem, hogy a tarkómban iszonyatos, leírhatatlan fájdalmat érzek. Nem bírtam mozgatni a lábamat, mintha megbénultam volna. Azt hittem, az ágyamban fekszem és álmodom” – fogalmazott a nő a portálnak.

Lakatos Gabriellát a rokona egy órával később, egy árokban találta meg, és ugyan azonnal kórházba vitték, ahol életmentő beavatkozást végeztek rajta, a látását már nem tudták visszaadni. Ráadásul a nő a támadás óta szívritmus zavarban szenved, amire gyógyszert kell szednie.

„Számomra azóta minden nap maga a pokol.

Feszít a düh, hogy ilyen igazságtalanság történt velem. Csak az vigasztal, hogy a kislányom, a négyéves Mira itt van mellettem. Ő ad értelmet az életemnek. Amikor a bátyám, Robi már a negyedik orvoshoz vitt, akkor döbbentem rá, hogy a legjobb szemklinikán vagyok. És rajtam már nem tudnak segíteni se itthon, se külföldön. Hogy nincs a világon olyan tudás, aminek segítségével újra láthatok.

De él bennem egy kép a kislányomról. Arról, hogy mekkora, hogyan néz ki. Hogy Mira kék szeme milyen gyönyörű, és meseszép a huncut mosolya.

Ő így maradt meg bennem. Ezt a képet őrzöm róla – tette hozzá a nő, akit édesanyja és a bátyja egy távoli településre, egy úgynevezett védett házba vitte, ahol jelenleg is lábadozik. Vele tartott a kislánya is, akit egyelőre a nagymamája visz az óvodába.

Mint mondta, esténként csak altatóval tud elaludni, mellé nyugtatókat is szed. Minden nap fél hat körül felébred és a szemét még nem tudja kinyitni a sérülés miatt. Ezután átül a kerekesszékbe, és anyja kitolja a kertbe, ahol beszélgetnek a múltról, amit a nő próbál végleg lezárni.

„Soha többé nem akarok Kemecsére menni, ahol ez a szörnyűség történt velem. Szó szerint elégettettem minden olyan dolgot, tárgyat, ami a támadómhoz köthető. Már csak az ágy van hátra. Az, amin megerőszakoltak” – mondta Lakatos Gabriella, aki a múlt héten hat órán keresztül válaszolt rendőrségi kihallgatásán a kérdésekre, és rosszul is lett az emlékek felidézésétől.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×