eur:
387.65
usd:
359.92
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Öngyilkos akart lenni egy fiatal az M7-es autópályán

A Kőröshegyi völgyhídról készült leugrani egy 20 éves férfi.

A police.hu-n megjelent beszámoló szerint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. március 4-én 11 órakor a Kőrőshegyi völgyhídról érkezett bejelentést, mely szerint az M7-es autópálya jobb oldalán, a szalagkorlát mögött Fonyód irányába gyalogolt egy férfi.

A balatonvilágosi autópályarendőrök percek alatt a helyszínre értek, de hiába kérdezték, a fiatal nem válaszolt az egyenruhásoknak. Lépteit némán szaporázva átgyalogolt a hídon, ahol végül leült. Ekkor okmányait ugyan átadta a rendőröknek, de amikor öngyilkossági szándékáról kérdezték őt, fejével csak igenlően biccentve felelt.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a 20 éves halászteleki lakost a helyszínen megvizsgálták, majd kórházba szállították.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

A nemzetközi színtéren folytatódik a hét korábbi részében is látott pozitív momentum, emelkednek a vezető részvényindexek, a német DAX új történelmi csúcsot állított be, miközben az amerikai piacok is jól szerepelnek. A magyar piacon is jó volt a hangulat, a befektetők ma friss információkat kaptak az OTP és a Mol első negyedéves teljesítményéről, hiszen mindkét vállalat hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését. A vártnak megfelelő bevételt, de valamivel magasabb profitot szállított az OTP, a menedzsment nem is változtatott a márciusban kiadott előrejelzésein. A Mol számai messze elmaradtak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, viszont a stabilan alakuló Brent-Ural árkülönbözet és a rendkívül magasan alakuló finomítói feláraknak köszönhetően összességében erős számokat hozott az olajcég.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×