eur:
393.05
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Solaris Urbino 12 hydrogen típusú, hidrogén-meghajtású autóbusz a Linde Gáz Magyarország Zrt. Illatos úti telephelyén 2022. február 9-én. Először vesz részt hidrogén-meghajtású autóbusz a közösségi közlekedésben Magyarországon. A Kőbánya-Kispest és Vecsés között közlekedő üzemanyagcellás buszt a Volánbusz üzemelteti a Zöld busz program több mint három hétig tartó mintaprojektjében.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Egymillió ügyfele van a MÁV-Volán közös jegyrendszernek

Majdnem minden harmadik utas így váltotta meg jegyét tavaly.

Már több mint egymillióan regisztráltak a MÁV-Volán-csoport online jegyértékesítési rendszereibe, a vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó MÁV-applikációba és az ELVIRA felületére.

A MÁV-Volán-csoport közleménye szerint tavaly az utasok majdnem harmada váltotta meg jegyét az új ELVIRA felületén vagy a vasúti és Volánbusz-termékeket is tartalmazó MÁV applikáción keresztül.

Hozzátették, hogy

2021-ben 15 milliónál is több terméket vásároltak az alkalmazáson keresztül utasaik, több mint 8 milliárd forint értékben.

A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, és több mint 58 ezer bérletet is vásároltak.

A MÁV applikáció segítségével egyszerűen, sorban állás nélkül, tízszázalékos kedvezménnyel vásárolható e-vonatjegy, a START Európa nemzetközi vonatjegyek széles választéka és a Budapest közigazgatási területén kívüli HÉV-jegyek is, valamint megválthatók egyes vidéki városok - a Volánbusz üzemeltetésében lévő - helyi buszközlekedésében felhasználható napijegyek, bérletek, a kínálat pedig egyre bővül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×