eur:
394.83
usd:
366.39
bux:
71491.34
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Beoltanak egy lányt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina gyerekek oltására alkalmas változatával a hatvani Albert Schweitzer Kórház oltópontján 2021. december 20-án. December 15-én országosan megkezdődött az 5-11 év közötti gyermekek immunizálása, az érintett korosztályból első körben 69 ezren kaphatják meg a vakcinát.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Már a negyedik vakcinaszállítmány érkezett a legkisebbek oltására

54 ezer adag Pfizer-BioNTech oltóanyag jött.

Újabb, 54 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot tartalmazó Pfizer-BioNTech-szállítmány érkezett Magyarországra az 5-11 évesek oltásához - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.

Ez a negyedik ilyen szállítmány - közölték.

Az oltóanyag 21 napos eltéréssel, kétadagos oltási rendben alkalmazható - ismertették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×