eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Vineyard of Tokaj wine region, Hungary
Nyitókép: gehringj / Getty

Egy lépéssel közelebb a tokaji libegőhöz

Kiírták az új látványosság tervezésére a közbeszerzést.

Koncz Zsófia országgyűlési képviselő már tavaly tavasszal beszámolt a Tokaj-hegyre tervezett négyévszakos libegő ötletéről. A tervezésre most írt ki közbeszerzését a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft.

A nagyjából 2 kilométer hosszú, zártkabinos libegő a tokaji Fesztiválkatlan területéről indul, a fogadó állomás a tokaji Kopasz-hegy felső részén lesz.

A nyomvonal 27 ingatlant érint, a tartóoszlopok száma pedig 9-14 darab lesz.

Olyan társaság tehet ajánlatot, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben, tervezési szolgáltatásból legalább nettó 40 millió forint árbevétele származott. A határidő január 28. - írta a napi.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×