eur:
393.1
usd:
363.56
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A koronavírus-világjárvány idején védőmaszkot viselő és a javasolt távolságtartással elhelyezkedő utasok a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) M2-es metróvonalának mozgólépcsőjén a Széll Kálmán téren. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Változás lesz vasárnap a 2-es metró vonalán

Át kell majd szállni.

Bizonyítási kísérlet miatt az M2-es metró vonalán utazóknak a Puskás Ferenc Stadionnál mindkét irányban át kell szállniuk egy másik szerelvényre január 9-én, vasárnap 13 és 15 óra között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A bizonyítási kísérlet alatt a 2-es metró a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion, illetve a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között közlekedik. Az Örs vezér tere felé közlekedő metrószerelvényekre a stadionnál és a Pillangó utcánál a Déli pályaudvar irányú peronoknál lehet felszállni - tájékoztatott a BKK.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×