eur:
392.54
usd:
362.19
bux:
71221.77
2024. július 8. hétfő Ellák
Nyitókép: YouTube/kormany.hu

Visszaéltek Merkely Béla nevével

Az egyetem a félrevezető információk miatt megteszi a szükséges lépéseket.

Egy termékreklámban visszaéltek a Semmelweis Egyetem (SE) rektora, Merkely Béla nevével, az egyetem megteszi a szükséges lépéseket - közölte az intézmény.

Merkely Béla nevével, de egy másik ismert orvos fotójával visszaélve reklámoznak egy olyan készítményt, amely azt ígéri, hogy megszünteti a magas vérnyomást, megtisztítja az ereket és akár 21-26 évvel is meghosszabbíthatja az életet - írták.

Az egyetem a félrevezető információk miatt megteszi a szükséges lépéseket, és arra kér mindenkit, hogy gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosi konzultáció után szerezzen be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Új különadókat vezet be a kormány

Új különadókat vezet be a kormány

A kormány fellép a háborús propaganda miatt, ezért a sajtótól és a pártoktól is beszámolókat kérnek a következő időszakban. Meghosszabbítják a 2019-2020-ban felvett babaváróhiteleknél a gyermekvállalásra vonatkozó határidőt. Háborúellenes akcióterv részeként külön terheket és illetékeket vetnek ki a bankokra, ezek a már meglévő tranzakciós díjra és a devizaváltási tranzakciókra lesznek érvényesek, valamint a meglévő különadókat nem vezetik ki – jelentette be a kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Vitályos Eszter kormányszóvivő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×