eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Összeszerelés az Electrolux Lehel Kft. jászberényi porszívógépgyárában 2017. május 22-én.
Nyitókép: MTI/Bugány János

Ha ilyen porszívója van, be ne indítsa, mert kigyulladhat

Az egyik alkatrész hibája miatt visszahívnak egyes porszívókat.

Az Electrolux visszahívja meghatározott sorozatszámú Electrolux Pure F9 vezeték nélküli porszívóit. A készülék tulajdonosaitól a vállalat azt kéri, függesszék fel a készülék használatát egy esetleges biztonsági probléma miatt. A probléma a termékekben található egyik alkatrész hibájából ered, amely bizonyos körülmények között túlmelegedést idézhet elő, és a porszívó kigyulladását okozhatja. Az említett termékek tulajdonosai a vállalat weboldalán ellenőrizhetik, hogy termékük érintett-e a termékvisszahívásban – áll a cég közleményében.

A túlmelegedés komoly kockázatot jelent, tűz keletkezéséhez vezethet, amely átterjedhet a termék közelében lévő gyúlékony anyagokra – figyelmeztetnek.

A termék túlmelegedése csak a termék használata közben fordulhat elő, töltés során, vagy készenléti állapotban nem.

Az érintett termékek tulajdonosait arra kéri az Electrolux, hogy lépjenek kapcsolatba az Electrolux Ügyfélszolgálatával, hogy útmutatást kaphassanak a termék visszaküldésével kapcsolatban, valamint tájékozódhassanak a kompenzációs lehetőségekről.

„Eddig nem történt személyi sérülés vagy anyagi kár. Vásárlóink biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért az a döntés született, hogy haladéktalanul visszahívjuk az összes érintett terméket” – mondta Tóth Péter, az Electrolux Értékesítési Divíziójának igazgatója.

Amennyiben egy vásárló rendelkezik az érintett PNC számú termékkel, és annak sorozatszáma a megadott tartományba esik, azonnal fel kell függesztenie a készülék használatát, el kell távolítania a töltőállványról, és ki kell húznia a töltőállomás csatlakozóját a fali aljzatból. A modellszám, a PNC szám és a sorozatszám a porszívó portartály egysége mögött elhelyezett adattáblán találhatók.

Azt írják, az Electrolux Ügyfélszolgálata közvetlenül, illetve a kereskedő partnereken keresztül megkeresi azokat az érintetteket, akiknek elérhetőségei rendelkezésre állnak, hogy a vásárlóknak útmutatást adhassanak a termék visszaküldésére vonatkozóan, és tájékoztassák őket a kompenzációs megoldásokról (a termék cseréje egy jelenleg választékban lévő, hasonló kategóriájú modellre vagy pénzvisszatérítés).

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×