eur:
396.98
usd:
355.38
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Nyitókép: Nyiro Simon / BKK

Újdonságok várják a BKK menetrendjét böngészőket

A frissítés miatt hétfő este 21 és 24 óra között az aloldal korlátozottan lesz elérhető.

Új funkciókkal bővül keddtől a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján található Menetrendek aloldal.

A módosítás révén az aloldalon a járatokra való kattintással keddtől mindkét irány megállólistája megjelenik. A körjáratként közlekedő vonalak esetében ezentúl vagy a teljes útvonal, vagy az adott menetrendi lapokon is megjelenő megállólista fog látszódni.

A járatok érvényességi időpontja helyett a továbbiakban az Alapmenetrend, valamint a Változó/Ideiglenes menetrend kifejezések jelennek meg a felületen. Az aktuálisan érvényes menetrend lila háttérszínnel lesz látható. A megállókra történő kattintással továbbra is megjelenik, hogy mikortól érvényes a járat menetrendje - írták.

Egyes vonalaknál további tájékoztatók és információk is megjeleníthetők, az "i" (információ) jelre kattintva.

A járatinformációk melletti sárga felkiáltójelre kattintva az aktuális vagy kapcsolódó forgalmi változásokról tájékozódhat a felhasználó.

A frissítés miatt hétfő este 21 és 24 óra között a Menetrendek aloldal korlátozottan lesz elérhető. A frissítés ideje alatt a FUTÁR honlapon vagy az alkalmazásban lehet tájékozódni az aktuális menetrendekről.

Egyéb fejlesztések az aloldallal kapcsolatban jövőre várhatók - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt elemeztük, hogy a második negyedéves amerikai GDP-adat hogyan hat az amerikai kamatokra és a részvénypiacokra, valamint hogy kell-e félni recessziótól a választások előtt álló országban. Vendégünk volt Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A második blokkban a friss munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat beszéltük át Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×