eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Hoppál Péter Facebook oldala

Hoppál Péter részleteket osztott meg balesetéről

Fotókat is közzétett az összetört autóról a fideszes politikus.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, szarvasvonulásba hajtott bele szolgálati autójával vasárnap este Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A politikus közösségi oldalán leírta, hogy lakott területen kívül egy erdősáv mögül, jobbról az autója elé ugrott 20 vágtató szarvas, a kocsi négy állattal ütközött.

„Az autó eleje összetört, mi nem sérültünk meg. A helyszínre megérkező polgárőrök, majd a helyszínelő rendőrök professzionálisan végezték munkájukat. Megállapították, hogy a féknyom az ütközéssel azonos helyen kezdődött, azaz kivédhetetlen volt az ütközés. A helyszíni szondáztatáson megállapították, hogy alkoholt nem fogyasztottam” – írta.

Hoppál Péter a Harkányi Hírek alapján hozzátette, hogy hétfőn reggel újabb hasonló baleset történt ezen a helyszínen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×