eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella

Házkutatások kezdődtek a Városháza-ügyben

Több helyszínre vonultak ki lapinformáció szerint a rendőrök hétfő reggel.

Az Index úgy értesült, hogy több más helyszín mellett a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úton lévő székházában is házkutatás zajlott a Városháza-üggyel összefüggésben. A rendőrség már korábban megerősítette, hogy nyomoz az ügyben, amelyről összes cikkünket ide kattintva olvashatja.

A fővárosi Városháza állítólagos eladásával kapcsolatos Anonymous-videók nyomán több feljelenetés is született. Ezek alapján befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt zajlanak eljárások ismeretlen tettes ellen.

Karácsony Gergely főpolgármester megerősítette a házkutatások tényét. Azt írta, a Városházán a Nemzeti Nyomozó Iroda két egysége jelent meg, hogy házkutatást tartsanak a fővárosi főjegyző és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes irodájában. Házkutatás volt a Fővárosi Vagyonkezelőnél, kiszálltak a rendőrök a helyettese és a vagyonkezelő vezérigazgatójának lakására is.

Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 20. 21:41
×
×
×
×