eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország Új kezdet Háza nappali melegedőjében idejét töltő nő 2021. február 10-én. A várható rendkívüli hideg időre tekintettel vörös kód jelzés lép életbe február 12-én délelőtt tíz órától, és ennek megfelelően adott esetben fogadniuk kell a hajléktalan embereket a nem a számukra fenntartott bentlakásos szociális intézményeknek is.
Nyitókép: Kovács Tamás

Kötelezővé teszi a főváros az oltást egy intézményfajtában

Erről Karácsony Gergely posztolt a Facebookon.

„Az érdekképviseletekkel és a járványügyi szakemberekkel egyeztetve arra jutottunk, hogy nem lehet kötelezően előírni a védőoltást a munkavállalók számára, parancsszóra nem lehet bizalmat építeni. Azonban a bentlakásos szociális intézményekben nem várhat magára a döntés, a főváros hajléktalanszállóiban és idősotthonaiban kötelezővé tesszük a védőoltás felvételét a dolgozók számára” – írja Budapest főpolgármestere.

Nem érint tömegeket az intézkedés, mert mint közzé teszi, 92 százalék fölött van az átoltottság a foglalkoztatottak körében.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×