eur:
387.91
usd:
361.41
bux:
68875.89
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Pixabay

Két helyen nem lehet majd lehajtani az M3-asról

Karbantartási munkák miatt kedden délelőtt lezárják az M3-as autópálya hatvani és bagi csomópontjának lehajtó ágát.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 9 és 11 óra között javítják a szalagkorlátot. A munkavégzés idejére a csomóponti lehajtókat lezárják, azokon keresztül nem lehet majd lehajtani az autópályáról.

A lezárás az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát nem érinti - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

  • Keddtől csütörtökig a 39-es és 54-es kilométerszelvények között további helyszíneken javítják majd a szalagkorlátot az autópálya mindkét oldalán.
  • Kedden és szerdán a Budapest felé vezető oldalon a 35-ös és 37-es kilométerszelvények között kátyúzást, a Vásárosnamény felé vezető oldalon az 52-es és 68-as szelvények között burkolatjelfestést is végeznek a szakemberek.

Ezen munkavégzések idejére, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 kilométer/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A közútkezelő felhívta a figyelmet, hogy a munkálatokkal érintett szakaszokon hosszabb menetidővel kell számolni. A korlátozásokról, az aktuális forgalmi helyzetről ajánlott még indulás előtt tájékozódni a www.utinform.hu weboldalon, érdemes továbbá navigációs, közösségi autós alkalmazás használata - írták a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Feloszlatták a palesztinbarát tábort Bécs leghíresebb egyetemén
Lépett az osztrák rendőrség

Feloszlatták a palesztinbarát tábort Bécs leghíresebb egyetemén

Az amerikai egyetemi tüntetések mintájára tartottak palesztinbarát megmozdulásokat több európai ország, köztük Ausztria egyetemein. Aktivisták hétfőn kontinens egyik legrégebbi egyetemének számító Universität Wien udvarán létesítettek palesztinbarát tiltakozó tábort, amelyet a rendőrség csütörtök hajnalra feloszlatott.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×