eur:
392.41
usd:
362.43
bux:
72065.45
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A Strabag Építő Kft. és a Strabag AG-ből álló STR+S-M2 Konzorcium nyerte az M2-es Budapest-Vác déli csomópont közötti szakaszának gyorsforgalmi úttá fejlesztésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárást, a kivitelezés nettó értéke 32,975 milliárd forint. A kivitelezés, az előkészítő munkálatokkal, várhatóan áprilisban kezdődik és 2019-ben fejeződik be. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni.
Nyitókép: Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni. MTI Fotó: Kovács Tamás

Az M2-es elesett hétfő reggel

Több kilométeres a torlódás baleset miatt. Az M0-son sem jobb a helyzet.

Három kilométeres a torlódás az M2-esen Vác térségében a Budapest felé vezető oldalon baleset miatt - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

Az érintett szakaszon közlekedők sávzárásra készüljenek - figyelmeztettek.

Hét kilométeres a torlódás az M0-s autóúton is az M1-es autópálya felé vezető oldalon a reggeli megnövekedett forgalom miatt - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján. Az autóúton már az M51-es csomópontjától araszolnak a járművek - írták.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×