eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a pesti fonódó villamosvonal első elemének átadásán a Haller utca és a Soroksári út kereszteződésénél 2020. november 6-án. A Haller delta projekt során új vágánypár létesült a Haller utca és a Soroksári út között észak-pesti irányba, így kapcsolat jött létre a Haller utca felől a 2-es villamos belvárosi szakasza felé.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Később tesz bejelentést Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter – élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A közös sajtótájékoztató 11 órakor kezdődik.

Sajtóértesülések szerint visszalép a miniszterelnök-jelölti versenytől Karácsony Gergely. A főpolgármester csütörtökön több órán át tárgyalt az őt támogató pártok, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP vezetőivel, és az ellenzéki előválasztás második fordulójában Márki-Zay Pétert, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjét támogatja majd.

Az biztos, hogy Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter közös sajtótájékoztatót tart pénteken. Ennek kezdési időpontja 10 óráról 11-re módosult. A helyszíni a budapesti Kossuth tér.

Az ATV csütörtökön este azt közölte: Karácsony Gergely azt tervezi, hogy választási siker esetén megfelezi a ciklust Márki-Zay Péterrel – vagyis két év után cserélnének a kormányfői poszton. Ez lehet visszalépésének egyik feltétele.

Karácsony Gergely vasárnap, majd szerdán is arról beszélt még, hogy nem lép vissza, hanem előre. Úgy fogalmazott, csak akkor lépne vissza, ha elüti egy villamos. Csütörtökön reggel még vitára hívta ki a miniszterelnök-jelölteket.

Az eseményt élőben közvetíti az InfoRádió, az Infostarton pedig folyamatosan frissülő cikkben számolunk be az elhangzottakról.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 20:00
×
×
×
×