eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Facebook/Előválasztás 2021/Bordás Róbert/aHang

Jövő vasárnap kezdődik az előválasztás második fordulója

Egy hétig tart majd a miniszterelnök-jelöltek versenye.

Október 10-től október 16-ig, vagyis hét napon át tart majd az előválasztás második fordulója – értesült a Telex.

A pártelnökök megállapodására volt szükség az időpont meghatározásához, miután az Országos Előválasztási Bizottságban (OEVB) nem hozott döntést a hat ellenzéki párt delegáltja.

A második fordulót az eredeti tervek szerint október 4. és 10. között tartották volna, ám a csúszásról már korábban is érkeztek hírek.

A második fordulóban a továbbjutott három miniszterelnök-jelöltekre lehet szavazni, Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márky-Zay Péter között zajlik majd a küzdelem.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×