eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A kereki Horthy-szobrot piros festékkel leöntő Dániel Péter ügyvéd nyilatkozik a sajtónak a Siófoki Városi Bíróság előtt 2012. szeptember 26-án. A bíróság első fokon bűnösnek mondta ki a vádlottat rongálás vétségében, ezért megrovásban részesítette, de kimondta azt is, hogy cselekedete erkölcsileg pozitív tartalmú és társadalmilag hasznos figyelemfelhívás volt.
Nyitókép: MTI/Török Tünde

Névvel, arccal jelentkezett "az ördög ügyvédje"

A DK-hoz közel álló, külföldön élő magyar ügyvédről van szó, ő állítja magáról.

Dániel Péter Izraelben élő magyar ügyvéd bejelentette: ő "az ördög ügyvédje" - írja a Mandiner.

"Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az ördög ügyvédje, ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni" – mondta a lap szerint a DK-hoz közel álló ügyvéd.

Szerinte azért vádolta meg az ügyészség Czeglédy Csabát a Borkai-botrány kirobbantásával, mert "rajta nem találnak fogást", és Izrael úgysem adná ki őt Magyarországnak.

Czeglédy Csaba a minap tagadta, hogy köze lenne az ügyhöz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×