eur:
393.5
usd:
362.96
bux:
71169.66
2024. július 8. hétfő Ellák
Nyitókép: Bpiautosok.hu/YouTube

Befutott az első válogatás a civil pofátlan(tan)ításról – videó

Ezek a szabálytalankodó autósok biztosan nem ússzák meg.

A rendőrség „Civil Pofátlan(tan)ítás” néven indította el új videósorozatát, amely egy civil oldal, a Bp-i autósok közösségének videofelvételei alapján készül.

Mint az autós közösségi oldalon írták, a cél nem a sárga lámpán átcsúszó, záróvonalat érintő autósok „jelentgetése”, hanem a renitens, direkt szabályszegők és a társadalmat, közösséget veszélyeztető sofőrök számának visszaszorítása, ezáltal növelve a közlekedési kultúra színvonalát.

A videón az elmúlt egy hónap olyan esetei láthatók, amelyek kapcsán eljárást is indítottak a rendőrök.

A Hvg.hu emlékeztet, a rendőrség korábban jelezte, hogy közreműködő partnerként működnek együtt a videós oldallal, mert így több olyan szabálytalanságról jut felvételhez a rendőrség röviddel a szabályszegés után, amelyekben azonnal meg tudja indítani az eljárást.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×