eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Utasok és járókelők a HÉV végállomás előtti kerek BKV/BKK-pénztár és forgalomirányító gomba épülete előtt a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér terén. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Jókora változást tapasztalhatnak a tömegközlekedők az Örs vezér terén

Bezár a "gomba", és Rákosmentén is becsukják az ügyfélszolgálatot.

A jelenlegi pandémiás helyzet következtében jelentősen átalakultak az utazási szokások, a Budapesti Közlekedési Központ személyes értékesítő helyeinek a forgalma is nagymértékben csökkent. Ezzel indokolja a BKK, hogy miután felülvizsgálta az ügyfélközpontjainak és pénztárainak működési hatékonyságát, úgy határozott, hogy

bezárja a Rákosmente ügyfélközpontot, illetve az Örs vezér tere HÉV végállomáson található jegy- és bérletpénztárat.

A személyes értékesítőhelyek helyett a BKK-automaták használatát javasolják a nap 24 órájában.

Az Örs vezér terén a metrónál továbbra is lehet majd eladótól jegyeket venni, de a legközelebbi olyan hely, ahol teljes körű ügyintézésre van lehetőség, beleértve a pótdíjbefizetést és az utólagos bérletbemutatást is, csak

a Keleti pályaudvar ügyfélközpont marad.

Rákosmente helyett a közösségi közlekedéssel legkönnyebben elérhető Kőbánya-Kispest ügyfélközpontot ajánlják ügyintézésre - olvasható a közlekedési társaság közleményében.

A Rákosmente ügyfélközpont május 31-én tart nyitva utoljára normál nyitvatartási rend szerint 7 és 19 óra között, az Örs vezér tere HÉV végállomáson található jegy- és bérletpénztár pedig ugyanezen a napon tart utoljára nyitva 6:30-tól 18:30-ig.

A fővárosban lévő további jegy- és bérletpénztárak, valamint ügyfélközpontok nyitvatartása nem változik.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×