eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az Ausztriában bevezetett fokozott gépjármű-ellenőrzés miatt toródás az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében 2015. augusztus 31-én. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter bejelentette, hogy Ausztria megszigorította a fellépést az embercsempészek ellen.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kamionbaleset miatt teljes szélességében zárva az M1-es kifelé

A 112-es kőnél kell lehajtani - és bemenni Győrbe.

Teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát Töltéstavánál, mert egy kamion nekiütközött a sávelhúzás miatt kiépített terelésnek csütörtök reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a balesetben nem sérült meg senki.

Az autópályán a szemle és a műszaki mentés idejére történő lezárás miatt torlódás alakult ki.

Az Útinform azt javasolja, hogy - mivel a 115. kilométernél történt baleset miatt áll a forgalom - aki teheti, a 112-es kilométernél térjen le a pályáról és Győrön át kerüljön.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×