eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Robbanás után keletkezett tűz következtében kiégett 25 négyzetméteres gyorsbüfé Csepelen, a Kossuth Lajos utcában 2021. március 26-án.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

A budapesti robbanás után két gyermek is kórházba került - képekkel

A robbanás után négy embert, köztük két gyermeket vittek kórházba Budapesten.

Robbanás történt, majd tűz keletkezett egy gyorsbüfében Csepelen péntek délután - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének tájékoztatása szerint négy embert, köztük két gyermeket vittek kórházba.

Kisdi Máté elmondta: a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában egy 25 négyzetméteres üzlethelyiségben történt a robbanás. A tűz tovább terjedését megakadályozták, eloltották.

A gyorsbüféből négy gázpalackot hoztak ki - mondta a szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket fájdalomcsillapítás és égési sérüléseik ellátása után a sürgősségi osztályra vitték.

A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, akik látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra a mentők kórházba vitték őket - ismertette.

Budapest, 2021. március 26.
Robbanás után keletkezett tűz következtében kiégett 25 négyzetméteres gyorsbüfé Csepelen, a Kossuth Lajos utcában 2021. március 26-án.
MTI/Mihádák Zoltán
Robbanás után keletkezett tűz következtében kiégett 25 négyzetméteres gyorsbüfé Csepelen, a Kossuth Lajos utcában 2021. március 26-án. MTI/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 29. 00:30
×
×
×
×