eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Vitézy Dávid/Facebook

Tovább fonódik a fonódó – most bárki véleményezheti

Mondd el a véleményed és segítsd a budai fonódó villamoshálózat déli szakaszának tervezését – írja közösségi oldalán Vitézy Dávid.

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatójának tájékoztatása szerint: mielőtt megkezdődik a tervezés, egy rövid kérdőíven kérdezik az újbudaiakat, a BME vagy ELTE itt tanuló hallgatóit és tanárait, az Infoparkban dolgozókat, a Kopaszi gát térségébe költözőket vagy már ott élőket és minden érintettet, mit gondolnak az új villamosvonalról és mi a véleményük a környező közterületek átrendezésének prioritásairól.

Vitézy Dávid arra kéri valamennyi érintettet, hogy töltse ki a www.budaifonod.hu weboldalon található rövid kérdőívet, és ha van ismerőse, aki érinthet a beruházás, ossza meg vele is.

Mondd el a véleményed és segítsd a Budai Fonódó villamoshálózat déli szakaszának tervezését! Mielőtt megkezdődik a...

Közzétette: Vitézy Dávid2021. február 14., vasárnap

Mint köztudott, a Budai Fonódó villamoshálózat kiépítése délre folytatódik: a beruházás második ütemében a Duna partján épül új villamosvonal a Szent Gellért tértől délre, a Műegyetem rakparton és a Pázmány Péter sétányon át a Kopaszi gát térségéig. A végállomás a Budafoki útnál lesz, a vonal csatlakozik majd a Déli Körvasút új, Nádorkert megállójához is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×