eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Meng Jüan és Meng Hsziang, a Berlini Állatkert pandaikrei játszanak a hóban 2021. február 12-én. A Németországban Pit és Paule néven is ismert első panda ikerpár 2019. augusztus 31-én jött a világra, anyjuk a Kínától 15 évre kölcsönkapott Meng Meng.
Nyitókép: MTI/AP/DPA/Kira Hofmann

Már százezren elmondták, mit gondolnak az állatvédelemről

Egy hét alatt már több mint százezren töltötték ki a kormány állatvédelemről szóló online kérdőívét – közölte közösségi oldalán Ovádi Péter, a nemzeti állatvédelmi program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos.

A kormány célja, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a magyarok mindennapjait meghatározó kérdésekben. Ezek közé tartozik az állatvédelem, ezért egy hete online párbeszédet indított.

Az állatvédelem közös ügyünk – hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton a közösségi oldalán megjelent videóban. Ebben az is látható, hogy a miniszterelnök kitölti a kormány témában közzétett online kérdőívét.

Ovádi Péter miniszteri biztos közösségi oldalán számolt be arról, hogy egy hét alatt több mint százezren töltötték ki a kérdőívet.

A 13 pontból álló kérdőív itt található.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×