eur:
395.3
usd:
368.31
bux:
72288.23
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Pixabay.com

Nekiestek a szülők a pofozkodó tanárnak

Súlyos sérüléseket szenvedett a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola egyik pedagógusa, amikor rátámadtak egy általa korábban felpofozott diák családtagjai.

Az eset azzal kezdődött, hogy a rajztanár pénteken a kompolti iskolában lekevert egyet a fiúnak, aki akkor is az arcán viselte a pofon nyomait, amikor összefutott az édesanyjával. Ezt követően estek neki családtagjai a helyi buszmegállóban, egyikük többször megütötte, az orrát is eltörve. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytat eljárás két kompolti lakos ellen – írja az Index.

Az RTL Klubnak sikerült megszólaltatnia a diák édesanyját, aki elmesélte, hogy napközben a fia egyik osztálytársa hívta fel a rajztanári pofon hírével. Amikor a fia elé sietett, és meglátta rajta az ijedtségét az arcán vöröslő nyommal, „elborult az agya”. Állítása szerint a pedagógus csak annyit mondott neki, hogy a fia szemtelen volt.

Az ügy miatt nagy a feszültség Kompolton, az iskolaigazgató arra kért mindenkit, hogy őrizze meg a nyugatólmát, és hogy a közösségi médiát senki ne használja uszításra.

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Ha Joe Biden helyett új jelöltet állítanának a demokraták, az példátlan lenne az amerikai elnökválasztások történetében – mondta Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritusa, külpolitikai szakértő. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az elnökjelölti vita következményeiről, a lehetséges forgatókönyvekről és a Donald Trump elleni perek jelentőségéről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×