eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, a bírálóbizottság elnöke beszél a Budapest Déli Városkapu nemzetközi tervpályázat eredményhirdetésén a Budapesti Városháza dísztermében 2018. december 19-én. A Duna, a Rákóczi híd, a Könyves Kálmán körút, a Soroksári út és a Weiss Manfréd út által határolt, mintegy 135 hektáros területen 12 ezer egyetemi hallgatónak szánt diákváros, valamint nemzetközi rangadók megrendezésére alkalmas sportlétesítmények épülnek.
Nyitókép: MTI

Fürjes Balázst indíthatják a parlamenti választáson

Pokorni Zoltán és Gulyás Gergely is támogatja a jelölést.

A Fidesz-KDNP Gulyás Gergely helyett Fürjes Balázst indítaná a Hegyvidéken a 2022-es parlamenti választáson – tudta meg az atv.hu.

A portálnak Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető megerősítette, hogy neki, valamint a XII. kerület polgármesterének, Pokorni Zoltánnak is az a véleménye, hogy a Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a legalkalmasabb jelölt.

A Fidesz elnöksége szerint Gulyás Gergely miniszterként többet tud majd a 2022-es választási kampányban segíteni, ha csak kormányzati feladatai lesznek. A pártelnökség ajánlást fogalmazott meg, de a jelölés joga a hegyvidéki Fidesz-szervezeté.

Fürjes Balázs nagyon megtisztelőnek tartja a lehetőséget, de nem szeretné megelőlegezni a Fidesz elnökének és testületeinek a döntését, valamint még családjával is konzultálni kíván.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×