eur:
392.56
usd:
362.77
bux:
72134.76
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Fontos infó a Budapesten belül vonatozóknak

Aki áthalad Kelenföldön, azt jó eséllyel érinti az életbe lépő változás.

Szombaton változik a vasúti menetrend Kelenföld és Ferencváros között pályafelújítás miatt, néhány vonat a Keleti pályaudvar helyett Kelenföldről indul és oda érkezik - közölte a Mávinform.

Szombattól szeptember 4-éig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon a Railjet express vonatok, vasárnaptól július 23-áig a Budapest-Győr-Szombathely/Sopron InterCity és G10 jelzésű vonatok, hétfőtől csütörtökig pedig az EN462/463-as számú Kálmán Imre vonatok a Keleti pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak, és oda is érkeznek.

Szintén hétfőtől csütörtökig a Székesfehérvár-Tapolca vonalon egyes Tekergő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, és Kőbánya-Kispest helyett Kelenföldről indulnak, és oda is érkeznek.

A Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő egyes vonatok is módosított menetrend szerint járnak. Az Üllő-Kőbánya-Kispest-Martonvásár, valamint Kápolnásnyék viszonylatú S36-os jelzésű személyvonatok rövidített útvonalon, Üllő és Kőbánya-Kispest helyett Kelenföldről indulnak, és oda érkeznek - írták.

A részletes menetrend a www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar honlapon érhető el.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×