eur:
392.48
usd:
362.58
bux:
72142.14
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A kormany.hu által közreadott képen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter online sajtótájékoztatót tart Kormányinfó - Mit, miért tesz a kormány? címmel 2020. április 4-én. A kormány magán kezdte a koronavírus-járvány miatt szükséges takarékosságot, így elvon és átcsoportosít a minisztériumoktól összesen 1345 milliárd forintot - jelentette be Gulyás Gergely.
Nyitókép: MTI/Botár Gergely/kormany.hu

11-kor kiderül, milyen szigorításokról döntött a kormány - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A miniszterelnök már pénteken közölte, hogy új intézkedések várhatóak.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap délelőtt 11-kor tájékoztat a kormány döntéseiről a koronavírus járvány terjedésének megelőzésére. A bejelentést élőben közvetíti az InfoRádió és az Infostart, a portálon frissülő cikkben is követjük az eseményt.

Azt már pénteken, a Kossuth Rádióban elmondta a miniszterelnök, hogy még a hétvégén új intézkedésekről dönthetnek, mert a környező országokban megugrott a fertőzöttek száma. Úgy fogalmazott, hogy a legnagyobb veszély most a behurcolás, ezt kell megakadályozni.

Szombaton pedig Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszélt arról, hogy

a környező országokban elindult a második hullám.

A miniszter úgy értékelte, hogy a helyzet nagyon hasonlít a március elejihez. Most is nagyon fontos, hogy a kormány megfelelő ritmusban megfelelő intézkedéseket hozzon. Arról azonban nem beszélt, hogy milyen intézkedésekről lehet szó.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×