eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Gumiabroncsok a japán Bridgestone tatabányai gyárárának új raktárában az avatás napján, 2019. szeptember 3-án. A 10 ezer négyzetméteres raktár 180 000 abroncs tárolására alkalmas.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

A járvány frontvonalában dolgozókat segíti a tatabányai Bridgestone

A helyi Szent Borbála Kórház, valamint a Tatabányai Városrendészet gépjárműveire adományozott új nyári gumikat az abroncsgyár.

A kórház autói a járvány kitörése óta 40 százalékkal többet, naponta mintegy 700 kiométert tesznek meg a plusz feladatok, a védőfelszerelések, illetve a betegminták Budapestre szállítása miatt. A Tatabányai Városrendészet autóira pedig azért kellettek új gumik, mert a szervezet munkatársai a kijárási korlátozások alatt immár közel 800, 70 évnél idősebb tatabányai lakos számára szállítanak házhoz meleg ételt és gyógyszereket – tájékoztatott a helyi önkormányzat.

Az abroncsgyár jóvoltából a két intézmény összesen 12 járművére – személygépkocsikra, furgonokra, kisteherautókra és kisbuszokra – kerülnek új gumiabroncsok, amelyeket április 7-én, Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere jelenlétében adta át Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója a két szervezet munkatársainak. Az átadásnál kiemelt figyelmet fordítottak a higiénés szabályok és a javasolt távolság betartására.

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó intézményeket és szervezeteket, olvasható.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×