eur:
394.68
usd:
366.01
bux:
71498.31
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje az MSZP kongresszusán, ahol a párt európai parlamenti (EP-) listájáról és választási programjáról döntenek a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. február 16-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Zuglóban a polgármester döntött a veszélyhelyzet fenntartásáról

Bár a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet március 26-án hatályát veszti, Zuglóban a polgármester utasítása alapján továbbra is érvényben maradnak az elrendelt korlátozások.

Zuglóban március 26. után is érvényben maradnak azok a rendelkezések, amelyek a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben léptek hatályba - közölte a kerület vezetése. Az erről szóló utasítást Horváth Csaba polgármester és Tiba Zsolt jegyző adta ki szerdán Zugló országgyűlési képviselőjével, Tóth Csabával egyetértésben.

A döntés értelmében az önkormányzat tulajdonában, fenntartásában működő társaságok és intézmények továbbra is követik a kormánynak és a kormányzati szerveknek a koronavírus-járványra vonatkozó rendelkezéseit és iránymutatásait.

Az utasítás március 26-án lép hatályba és

mindaddig érvényben marad, míg az Országgyűlés nem dönt a veszélyhelyzettel kapcsolatban meghozott rendelkezések meghosszabbításáról

- derül ki a polgármesteri hivatal közleményéből.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×