eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Sorban állók a Hatvan utcai posta előtt Debrecenben 2020. március 16-án. A koronavírus-járvány elleni hozott intézkedések miatt csak annyi ügyfél tartózkodhat a postán, ahány ablak nyitva van.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A nyugdíjasok előreengedését kéri a Posta

A Magyar Posta a fiatalabb ügyfelekhez fordult, kérve, hogy ha személyesen intézik ügyeiket a postafiókokban, akkor engedjék előre az idősebbeket a sorban.

A társaság a Facebookon tette közzé a felhívást, hangsúlyozva, hogy idős ügyfeleik egy része nem tudja másra bízni a postai ügyintézést, ezért őket úgy segíthetjük, ha engedjük őket minél gyorsabban túljutni a feladaton.

A nyugdíjasok előreengedése azért is segítség, mert a posták légterében is csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélablak van, ezért a sorok az utcán kígyóznak, amit nehéz lehet végigállni az időseknek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×