eur:
391.88
usd:
359.44
bux:
72305.44
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland

Orbán: több témáról is szó lesz az akciócsoportok ülésén

Az egészségügyi helyzetről, határátkelőhelyek ellenőrzéséről, egészségügyi eszközök beszerzésének állásáról és gazdasági intézkedésekről beszélnek az akciócsoportok esti ülésén - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára csütörtök este feltöltött videóban.

Orbán Viktor azt mondta, hogy a tanácskozás hosszú lesz, az éjszakába nyúlik majd. Az ülés után reggel folytatják a munkát - tette hozzá a miniszterelnök.

Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken jelentette be, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoport alakul. Csütörtökön egy újabbat, úgynevezett önkéntes akciócsoportot állított fel a miniszterelnök, amelyet Révész Máriusz kormánybiztos, országgyűlési képviselő vezet.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás: olyan megosztott az amerikai társadalom, hogy borítékolható az újabb erőszak

A titkosszolgálat nagyot hibázott a Donald Trump elleni merényletnél, de a volt elnök esélyeit javítja a támadás – mondta Magyarics Tamás emeritus professzor az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Amerika-szakértő beszélt a kampány várható menetrendjéről, Joe Biden esetleges visszalépéséről és a fegyverviselés alkotmányos jogának eredetéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 15. 12:37
×
×
×
×